Прескокни врски
Explore
Drag
контактирајте не

Контактирајте ја општината

Тука е најдоброто место за да исконтактирате со тимот на општината во најбрз можен начин. И цело тоа од комфортот на вашиот дом.

АДРЕСА

Зборувајте со некого

Зборувајте со некого од тимот на општина Демир Капија со бројот подолу.

Phone: +389 43 364 100

Испратете порака

Испратете порака на некој од тимот на општина Демир Капија на емаилот подолу.

opstinadk@yahoo.com

Контактирајте не

Исконтактирајте ја општината

Ние сме тука за да ви го одговориме било кое прашање што го имате.

Адреса

Северна Македонија, Демир Капија

Email: info@opstinademirkapija.gov.mk

Phone: +389 74 544 544

Искуството на овој вебсајт е овозможено со колачиња. За добро искуство ве молиме да ги прафатите колачињата.
mk_MKMacedonian